Hond in uniform

Wij schilderen uw hond in kleding naar keuze; of het nu gaat om avondjurk, militair uniform of voetbalshirt. Niets is ons te gek.

Hond in uniform

Jouw eigen hond in uniform? Art Solution is specialist in het schilderen en maken van schilderijen in opdracht. Hierboven een selectie voorbeelden van schilderijen van honden in uniform. Klik op een afbeelding om de details te bekijken.
Wij hebben een aantal voorbeelden van uniformen die we je graag toesturen. Heb je zelf een uniform in gedachten? Stuur ons dan de foto toe.
Welk schilderij mogen we voor jou schilderen?

Handgemaakte
schilderijen

Maatwerk
advies

ALLE PORTRETTEN EN
SCHILDERIJEN ZIEN?

Art Solution heeft een uitgebreid repertoire van portretten en schilderijen die we op maat kunnen laten schilderen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle portretten en schilderijen die we kunnen laten maken in opdracht.

Beoordelingen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina.

 • Alessandra

  Helemaal geweldig! Van het advies tot de hulp gedurende het proces en een super eindresultaat.

 • Johan

  We hebben een schilderij laten maken van mijn schoonvader zijn handen en dat was zo mooi. Ook hebben wij 2 jaar eerder een portret schilderij van onze overleden kooiker hond die is zo levensecht…

  Eigen schilderij laten maken?

  Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

  Veelgestelde vragen

  Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken.