Foto laten schilderen

Voor de trotse eigenaar een mooie cadeau: een schilderij van een foto. We schilderen vaak schilderijen van bijv. honden en mensen. Hieronder een selectie van enkele schilderijen uit de categorie “Foto laten schilderen”.

FOTO SCHILDERIJ

Een eigen fotoschilderij aan de muur? Art Solution is specialist in het schilderen en maken van schilderijen in opdracht. Hierboven een selectie voorbeelden van foto schilderijen. Klik op een afbeelding om de details te bekijken. Wij hebben inmiddels een groot aantal mensen blij kunnen maken met een persoonlijk fotoschilderij. Welk schilderij mogen we voor jou schilderen?

Handgemaakte
schilderijen

Maatwerk
advies

ALLE PORTRETTEN EN

SCHILDERIJEN ZIEN?

Art Solution heeft een uitgebreid repertoire van portretten en schilderijen die we op maat kunnen laten schilderen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle portretten en schilderijen die we kunnen laten maken in opdracht.

Beoordelingen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina.

 • Alessandra

  Helemaal geweldig! Van het advies tot de hulp gedurende het proces en een super eindresultaat.

 • Johan

  We hebben een schilderij laten maken van mijn schoonvader zijn handen en dat was zo mooi. Ook hebben wij 2 jaar eerder een portret schilderij van onze overleden kooiker hond die is zo levensecht…

  Eigen schilderij laten maken?

  Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

  Veelgestelde vragen

  Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken.