Art Solution bestaat al meer dan 15 jaar! Laat snel een portret schilderen door onze ervaren schilders.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag? Of wil je een schilderij laten maken? Neem dan contact met ons op.
Vul het contactformulier in,  bel (of whatsapp) naar 033 – 28 57 847 of stuur een mail naar info@artsolution.nl

ALGEMENE VRAGEN

Je kunt de foto per post naar ons toesturen, wij scannen deze graag voor je. Ook kun je de foto naar een lokale fotowinkel brengen, vaak kan je daar een foto laten scannen. Je kunt ook een digitale foto (met bijvoorbeeld een smartphone) van een niet-digitale foto maken. Stuur deze vervolgens naar info@artsolution.nl

Ja! Geef ons gedetailleerde instructies bij het bestellen. 

Wij kunnen van elke afbeelding een prachtig schilderij maken, als de resolutie van de foto hoog genoeg is. Bijvoorbeeld foto’s van je bruiloft, kinderen, ouders, grootouders, huisdieren, evenementen, sportauto’s en meer. Wij kunnen verschillende elementen aanpassen en/of verwijderen zoals achtergronden en schaduwen. Het is tevens mogelijk om verschillende foto’s samen te voegen in één schilderij. 

Onze schilderijen worden allemaal gemaakt door zeer getalenteerde kunstenaars waar wij al jaren mee samenwerken. Zij werken met hoogwaardige materialen. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking kunnen wij je een voordelig aanbod doen, zonder in te leveren op kwaliteit. De kosten van je schilderij of portret zijn afhankelijk van het formaat en complexiteit van het schilderij. Stuur ons je verzoek toe en je ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave.

Als je schilderij klaar is en opgespannen of ingelijst, pakken we het schilderij stevig in. In overleg met jou bepalen we waar het schilderij naartoe gestuurd kan worden, waarna een betrouwbare koeriersdienst het schilderij veilig bij je aflevert.

Als je het schilderij beschadigd ontvangt, neem dan gelijk contact met ons op en stuur wat foto’s van de beschadiging mee. Wij zoeken dan samen met jou naar een oplossing.

Het is natuurlijk heel persoonlijk hoe groot je je schilderij zou willen zien. Een regel die je wel vaak tegenkomt, is dat een schilderij maximaal 2/3 van de muur mag innemen. Kies je een formaat groter dan dat, dan oogt het wat volgepropt. Als je bank 180 cm breed is, past een schilderij van 120 cm breed heel mooi!

Dat kan zeker. Wij werken samen met een lijstenmaker en zij stuurt je graag een vrijblijvende offerte toe. Je schilderij wordt dan ingelijst naar je toegestuurd.

Onze schilderijen worden gemaakt door een groepje kunstenaars in het Midden-Oosten. Wij werken al meer dan 15 jaar met hen samen en zij zijn allen zeer getalenteerd.

WERKWIJZE

Drie weken na aanvang van het schilderen, sturen we je een foto van je schilderij toe. Zodra je ons hebt laten weten helemaal tevreden te zijn, duurt het daarna nog circa drie weken om het schilderij te laten drogen en af te werken. De totale levertijd is daarmee circa zes weken. Als er wijzigingen moeten worden aangebracht, kan het zijn dat het iets langer duurt. Heb je het schilderij eerder nodig of voor een speciale datum? Laat het ons weten en we vinden een oplossing!

Let op: je verleent dus goedkeuring op basis van de foto van het schilderij. 

Voordat we starten met het schilderen vragen we een aanbetaling van 50%. Als je tevreden bent over het schilderij sturen we de factuur voor de resterende 50%. Als deze is betaald, sturen we het schilderij zo spoedig mogelijk toe.

ONDERHOUD SCHILDERIJ

Om verkleuring te voorkomen adviseren wij je om het schilderij te laten vernissen. Omdat het schilderij pas na 1 jaar helemaal is ingedroogd, adviseren wij je om dit pas na deze periode te doen. Je kunt dit bij een plaatselijke lijstenmaker laten doen.

Hang het schilderij nooit in de volle zon, dan kan het nl. verkleuren. Voor het schoonmaken van het geverfde oppervlak van het schilderij kun je een licht vochtig doekje gebruiken. Lukt het niet om het schilderij goed te reinigen? Raadpleeg dan een specialist.

Vragen over bestelling

Zodra de aanbetaling ontvangen is, maken we eerst (indien van toepassing) een opzetje voor het schilderij. Pas als je daar tevreden over bent, gaan we starten met het schilderen. 

Je kunt het schilderij bij onze lijstenmaker in Amersfoort komen ophalen. 

Dit kan zeker. We spannen het schilderij dan niet op, om beschadigingen te voorkomen. We sturen het schilderij opgerold in een koker toe. Het kan dan worden opgespannen bij een plaatselijke lijstenmaker. Afhankelijk van het land, brengen we wel verzendkosten in rekening.

Eigen schilderij laten maken?

Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken.