Over ons

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Het moment dat ik een schilderij kan overhandigen!” vertelt Ciska van Selm, eigenaar van Art Solution. Al vanaf 2006 verzorgt Art Solution schilderijen in opdracht. Hierbij wordt de nadruk gelegd op kwaliteit en betaalbaarheid.

Inmiddels hebben wij al veel mensen blij gemaakt met een schilderij in opdracht. Ook voor bedrijven maken wij schilderijen in opdracht.

een schilderij als herinnering

Een schilderij laten maken is altijd speciaal. Wij verzorgen ook schilderijen voor speciale gebeurtenissen zoals verjaardagen en jubilea. Maar ook voor emotionele gebeurtenissen zoals bij het overlijden van een dierbare. “Ik vind het altijd erg speciaal als wij mogen werken aan een persoonlijke herinnering”, aldus Ciska van Selm.

wie is art solution

Art Solution is dé schakel tussen kunstenaar en klant. Wij verzorgen daarmee alle mogelijke schilderijen in opdracht. Wij leiden je door het hele proces, vanaf het moment dat je een foto kiest tot het moment dat het schilderij aan de muur hangt.

Handgemaakte
schilderijen

Maatwerk
advies

Alle schilderijen

en portretten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beoordelingen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina.

 • Alessandra

  Helemaal geweldig! Van het advies tot de hulp gedurende het proces en een super eindresultaat.

 • Johan

  We hebben een schilderij laten maken van mijn schoonvader zijn handen en dat was zo mooi. Ook hebben wij 2 jaar eerder een portret schilderij van onze overleden kooiker hond die is zo levensecht…

  Eigen schilderij laten maken?

  Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

  Veelgestelde vragen

  Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken.