Art Solution bestaat al meer dan 15 jaar! Laat snel een portret schilderen door onze ervaren schilders.

Zakelijk schilderij laten maken

Wij zijn specialist in het maken van zakelijke schilderijen in opdracht. Hieronder een aantal voorbeelden van zakelijke schilderijen. Klik op een afbeelding voor een uitvergroting. Wij hebben inmiddels een groot aantal mensen blij kunnen maken met een zakelijk schilderij. Welk schilderij mogen we voor jou schilderen?

 • Aan het werk schilderij

  Aan het werk schilderij

 • Cadeaubon

  Cadeaubon

 • Kantoorpand

  Kantoorpand

 • Product

  Product

 • Schilderij oprichter

  Schilderij oprichter

 • Schilderij van de zaak

  Schilderij van de zaak

 • Wagenpark

  Wagenpark

 • Winkel

  Winkel

Handgemaakte
schilderijen

Maatwerk
advies

ZAKELIJK

VOORBEELDEN

Of het nu een schilderij van de directeur, het bedrijfspand of een collage: voor elke gelegenheid kun je bij ons het juiste schilderij laten maken. 

ALLE PORTRETTEN EN
SCHILDERIJEN ZIEN?

Art Solution heeft een uitgebreid repertoire van portretten en schilderijen die we op maat kunnen laten schilderen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle portretten en schilderijen die we kunnen laten maken in opdracht.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Of wil je een schilderij laten maken? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 033 – 28 57 847 of stuur een mail naar info@artsolution.nl

Breng je foto naar een lokale fotowinkel, vaak kan je daar een foto laten scannen. Je kunt ook een digitale foto (met bijvoorbeeld een smartphone) van een niet-digitale foto maken. Stuur deze vervolgens naar info@artsolution.nl

Ja! Geef ons gedetailleerde instructies bij het bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als die voor olieverfschilderijen.

Wij kunnen van elke afbeelding een prachtig schilderij maken. Bijvoorbeeld foto’s van je bruiloft, kinderen, ouders, grootouders, huisdieren, evenementen, sportauto’s en meer. Wij kunnen verschillende elementen aanpassen en/of verwijderen zoals achtergronden en schaduwen. Het is tevens mogelijk om verschillende foto’s samen te voegen in één schilderij.

Na ongeveer 3 weken ontvang je een foto van het schilderij (preview). Wil je nog iets wijzigen? Dat kan! Als het schilderij helemaal naar wens is, hebben wij nog tijd nodig om het te laten drogen en opspannen. In totaal duurt het ongeveer 6 weken.

Wij denken dat je de kwaliteit van jouw schilderij moet zien alvorens je betaalt. Wij vragen slechts een aanbetaling van 50% van de prijs op het moment dat je akkoord met de door ons toegestuurde offerte. Als het schilderij klaar is, sturen wij een e-mail met een duidelijke foto van het schilderij. Je betaalt pas het restant als je volledig tevreden bent met het schilderij.

Eigen schilderij laten maken?

Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken. 

Eigen schilderij laten maken?

U wilt een schilderij laten maken, u zoekt een cadeaubon, u heeft een vraag of u wilt een vrijblijvende offerte voor uw eigen schilderij? Stuur ons een bericht en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.