Art Solution bestaat al meer dan 15 jaar! Laat snel een portret schilderen door onze ervaren schilders.

Portret hond en mens laten schilderen

Voor de trotse eigenaar een mooi cadeau: een portret van mens en hond.  Ook schilderen we vaak mens en dier portretten als in memoriam portret wanneer een hond is overleden. Hieronder een selectie van enkele portretten uit de categorie “Portret hond en mens”.

Hond en mens portret

Een eigen hondenportret aan de muur? Art Solution is specialist in het schilderen en maken van portretten in opdracht. Hierboven een selectie voorbeelden van hondenportretten met hun eigenaar. Klik op een afbeelding om de details te bekijken. Wij hebben inmiddels een groot aantal mensen blij kunnen maken met een persoonlijk hondenportret. Welk schilderij mogen we voor jou schilderen?

Handgemaakte
schilderijen

Maatwerk
advies

ALLE PORTRETTEN EN
SCHILDERIJEN ZIEN?

Art Solution heeft een uitgebreid repertoire van portretten en schilderijen die we op maat kunnen laten schilderen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle portretten en schilderijen die we kunnen laten maken in opdracht.

Beoordelingen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina.

 • Alessandra

  Helemaal geweldig! Van het advies tot de hulp gedurende het proces en een super eindresultaat.

 • Johan

  We hebben een schilderij laten maken van mijn schoonvader zijn handen en dat was zo mooi. Ook hebben wij 2 jaar eerder een portret schilderij van onze overleden kooiker hond die is zo levensecht…

  Eigen schilderij laten maken?

  Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

  Veelgestelde vragen

  Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken. 

  Eigen schilderij laten maken?

  U wilt een schilderij laten maken, u zoekt een cadeaubon, u heeft een vraag of u wilt een vrijblijvende offerte voor uw eigen schilderij? Stuur ons een bericht en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.