Art Solution bestaat al meer dan 15 jaar! Laat snel een portret schilderen door onze ervaren schilders.

Portret kinderen laten maken

Wij zijn specialist in het maken van kinderportretten in opdracht. Hieronder een aantal voorbeelden van kinderportretten. Klik op een afbeelding voor een uitvergroting. Wij hebben inmiddels een groot aantal mensen blij kunnen maken met een persoonlijk kinderportret.  Welk portret mogen we voor jou schilderen?

 
 • Baby portret

  Baby portret

 • Baby's eerste stapjes portret

  Baby's eerste stapjes portret

 • Portret jongen

  Portret jongen

 • Portret kleuter

  Portret kleuter

 • Portret meisje

  Portret meisje

Handgemaakte
schilderijen

Maatwerk
advies

SCHILDERIJ

VOORBEELDEN

Of het nu een portret is van bijvoorbeeld een pasgeboren baby, een kleuter:  voor elke gelegenheid kun je bij ons het juiste schilderij laten maken. 

ALLE PORTRETTEN EN
SCHILDERIJEN ZIEN?

Art Solution heeft een uitgebreid repertoire van portretten en schilderijen die we op maat kunnen laten schilderen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle portretten en schilderijen die we kunnen laten maken in opdracht.

Eigen schilderij laten maken?

Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken. 

Eigen schilderij laten maken?

U wilt een schilderij laten maken, u zoekt een cadeaubon, u heeft een vraag of u wilt een vrijblijvende offerte voor uw eigen schilderij? Stuur ons een bericht en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.