Portret mens en dier laten maken

Wij zijn specialist in het maken van portretten van mens en dier in opdracht. Hieronder een aantal voorbeelden van mens en dierportretten. Klik op een afbeelding voor een uitvergroting. Wij hebben inmiddels een groot aantal mensen blij kunnen maken met een persoonlijk mens endier portret.  Welk portret mogen we voor jou schilderen?

 
  • Portret hond en mens

    Portret hond en mens

  • Portret paard en mens

    Portret paard en mens

Handgemaakte
schilderijen

Maatwerk
advies

SCHILDERIJ

VOORBEELDEN

Of het nu een portret is van bijvoorbeeld een geliefde, een reproductie of uw hond: voor elke gelegenheid kunt u bij ons het juiste portret laten maken. 

ALLE PORTRETTEN EN
SCHILDERIJEN ZIEN?

Art Solution heeft een uitgebreid repertoire van portretten en schilderijen die we op maat kunnen laten schilderen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle portretten en schilderijen die we kunnen laten maken in opdracht.

Eigen schilderij laten maken?

Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken.