Art Solution bestaat al meer dan 15 jaar! Laat snel een portret schilderen door onze ervaren schilders.

Groepsportret - familie

Familieportret laten schilderen

Niets is zo waardevol als familie. De band die je met je familie hebt is onvergelijkbaar en uniek. Een bijzondere manier om de familieband weer te geven is door een familieportret te laten schilderen. Hiermee kun je familiefoto’s vereeuwigen tot een prachtig familieportret, om de muren thuis te herinneren aan deze waardevolle familieband. Wil je ook een familieportret laten schilderen? Lees dan snel verder, want wij vertellen je er alles over.

Hoe gaat een familieportret laten schilderen in zijn werk?

Een portret laten schilderen bij Art Solution? Stuur ons dan eerst een berichtje, e-mail of geef ons een belletje. Als je geïnteresseerd bent, kun je een foto opsturen, die in detail wordt besproken tijdens een telefoongesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je jouw wensen en ideeën, zodat er gekeken kan worden of dit mogelijk is. De kunstenaar kan vervolgens aan de slag met jouw familieportret. 

Doorgaans duurt het maken van een schilderij circa zes weken. De kunstenaar zal de eerste drie weken besteden aan het schilderen van het familieportret. Daarna zul je een foto van het schilderij ontvangen. Na akkoord duurt het nog ongeveer drie weken om het schilderij te laten drogen, opspannen en versturen. Zijn er wijzigingen die doorgevoerd moeten worden? Dan kan het zijn dat de levertijd wat langer is. 

Welke materialen worden gebruikt?

Het familieportret kan gemaakt worden van verschillende materialen. De meeste beroemde kunstwerken zijn gemaakt van olieverf, waaronder de Mona Lisa, de Nachtwacht en het Melkmeisje. Deze verfsoort is ideaal voor kleine details, omdat de verf langzaam droogt. Hierdoor kunnen kleine aanpassingen nog doorgevoerd worden. Daarnaast kun je het portret laten schilderen in aquarelverf. Hiermee kun je veel verschillende kleuren maken, doordat het op waterbasis is. Ook heb je maar weinig verf nodig. 

In overleg met Art Solution zijn andere materialen uiteraard ook mogelijk. Zo kunnen we te werk gaan met onder andere houtskool, pastelkrijt, potlood en acrylverf. Bij het bestellen kun je aangeven welke materialen je graag wilt hebben, of je kunt in overleg met ons het beste materiaal kiezen. 

Wat kan er nog meer geschilderd worden?

Hoewel een familieportret laten schilderen een prachtig idee is, kunnen we bij Art Solution ook andere schilderijen voor je schilderen. We kunnen van elke foto of afbeelding een schilderij maken, zolang de resolutie van de foto maar goed is. Heb je mooie foto’s van je bruiloft, kinderen, huisdieren of evenementen? Ook deze kunnen wij omtoveren tot een prachtig schilderij. Zijn er specifieke elementen die je wilt verwijderen, toevoegen of aanpassen? Deze aanpassingen doen wij graag voor je. Bovendien kunnen wij verschillende elementen van meerdere foto’s samenvoegen tot één schilderij.

Ook een familieportret laten schilderen?

Wil je graag een familiefoto laten schilderen? Bij Art Solution ben je dan op het juiste adres. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kun je altijd bij ons terecht. Binnen 24 uur zul je een antwoord terug krijgen. Al onze schilderijen zijn 100 procent handgeschilderd en we hebben inmiddels al veel mensen blij kunnen maken met een schilderij in opdracht. Voor inspiratie of ideeën kun je op onze website terecht. 

Andere artikelen

Reproductie zeezicht

Kinderportretten

Kinderportretten, een sfeermaker in je interieur Kinderportretten in je interieur? Dat voegt pas echt wat toe. Schilderijen en foto’s kunnen jouw interieur omhoog
Lees meer »

Eigen schilderij laten maken?

Wil je een schilderij laten maken, zoek je een cadeaubon, heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte voor je eigen schilderij? Stuur ons een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie – meestal binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Wil je een schilderij laten maken, maar wil je nog geen contact? Bekijk hier de meest gestelde vragen over schilderijen laten maken.